Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Pijaneci i kosoves

  Share

  Pijaneci i kosoves

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 10:35 am

  Ni pijanecit pi Kosoves do doktorr pi Shipnis tu muNu mi largu pi rakis i thojin:
  - A e din qe n’Shipni për çdop vjet desin ka 10.000 vet pi rakis?
  - Ku pe ma Nin, un jom pi Kosoves.
  Binart dhe „lifti“
  Dy shok t’pin hecin nëpër binar edhe njoni thot:
  - Qto shkall nuk pasken fuN.
  - Le se qe osht ka vjen lifti.Ni pijanecit pi Kosoves do doktorr pi Shipnis tu muNu mi largu pi rakis i thojin:
  - A e din qe n’Shipni për çdop vjet desin ka 10.000 vet pi rakis?
  - Ku pe ma Nin, un jom pi Kosoves.
  Binart dhe „lifti“
  Dy shok t’pin hecin nëpër binar edhe njoni thot:
  - Qto shkall nuk pasken fuN.
  - Le se qe osht ka vjen lifti.

  Ma mir noti se anglishtja
  Ni amerikan dojke mu myt en Radoniq edhe piskatke:
  - Help, help...
  Kalon njoni qaty e i thot:
  - E mër djal ma mir me pas msu me notu se me msu anglisht.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 5:31 pm