Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Nastradini dhe kazani i kujshis

  Share

  Nastradini dhe kazani i kujshis

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 10:30 am

  E merr Nastradini ni kazan huva te kujshija edhe kur t’ja kthen ja kthen me ni kusi n’ta.
  - Po shka osht ky saN? – pi thot kujshija Nastradinit.
  - E lindi kazani – i thot Nastradini.
  Mas ni kohe Nastradini apet jua merr kazanin po nuk ja kthen mo. Bohet nervoz kujshija edhe shkon me ja lyp po Nastradini i thot:
  - Mes u mërzit se u dek kazani.
  - Qysh mër des kazani? – i thot kujshija.
  - Po qysh ta kojti me besu qe ka lind kusi kazani duhesh me besu edhe qe u dek.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 5:34 pm