Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  “Kapitali” dhe letrat e WC-s

  Share

  “Kapitali” dhe letrat e WC-s

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 10:27 am

  - Qysh osht e muNshme qe kurku mes me pas letra t’WC-s? A mes osht naj ligj i ri i ekonomis?
  - Merre librin “Kapitali” t’Marksit edhe muNesh mi gjet përgjigjen – i thot ni shok i veti.
  - Ah mi pas “Kapitalin” nuk kisha pas nevoj për letra t’WC-s.

   Ora është Thu Apr 26, 2018 1:08 pm