Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Shkrimi dhe leximi

  Share

  Shkrimi dhe leximi

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 10:27 am

  E praNojin njonin n’pun si bërlogxhi edhe para se me ja nis punes e vesin:
  - A din shkrim e lexim?
  - Shkrim po, lexim jo.
  - Ani shkruje emnin toN.
  E merr fleten edhe shkrun dishka qe as dreqi s’muNet mi lexu.
  - Qe u kry – ju thot ky tipi.
  - Po shka dreqin shkruve kshtu?
  - Un ju thash qe di viq me shkru e jo me lexu.

   Ora është Thu Mar 22, 2018 1:42 am