Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Kolega dhe romani

  Share

  Kolega dhe romani

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 10:26 am

  Ni shkrimtar e rujke kufomen e koleges vet edhe thot vet me veti:
  - Eeee, i ngrati, me pas jetu viq edhe 10 dit kish mujt mi lexu librin tam ma t’ri.

   Ora është Thu Apr 19, 2018 11:39 am