Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Telefoni dhe vesht

  Share

  Telefoni dhe vesht

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 10:19 am

  Shkon ni dit boshnjaki n’pun me zavoja n’vesh. E shohin kolegt e s’ju rrihet pa e vet:
  - Shka ti gjet vesht?
  - Kurgjo mer, qysh kesh tu hekuros boni telefoni e e kapa hitin n’vaNt t’telefonit e ...
  - Po veshin qeter?
  - E thirra Ndihmen e parë.

   Ora është Tue Apr 24, 2018 10:05 am