Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Pulat dhe kujshija

  Share

  Pulat dhe kujshija

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 10:11 am

  Ni katuNar masi t’kthehet n’shpi pi pazarit pi vet ni kujshi:
  - Shka bleve mer?
  - Pula, speca, patlixhona…
  - E sa pula i bleve?
  - Na qëllofsh t’i fali te dyjat.
  MeNon pak kujshija edhe i thot:
  - TRI !!!

   Ora është Thu Mar 22, 2018 1:38 am