Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  E lanja dhe mytja

  Share

  E lanja dhe mytja

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 10:09 am

  Roja i lumit e sheh njoni tu la en ni pjes qe osht e nalune lamja.
  - A nuk pi sheh tabelen qe nalohet e lanja n’ket vaN a?
  - Po, po un s’jom ka lana po jom ka mytna.
  - Eh, kjo osht muhabet qeter. M’fal qe t’pengova.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 7:36 pm