Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Drita dhe ndërtesa

  Share

  Drita dhe ndërtesa

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 9:59 am

  Dy budall dojshin me hyp en ni ndërtes t’nelt po kurqysh nuk mujshin. Njoni thot:
  - Pi lshoj driten e litrikit un e ti kapu per drit e hyp.
  - Po a? E me bo mi nal ti litrikin ku mu majt un?!

   Ora është Sat Apr 21, 2018 7:32 am