Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Malazezi dhe paret

  Share

  Malazezi dhe paret

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 9:51 am

  Ni malazez Nin qe n’Amerik fitohen paret viq me shetit rrugve, fluturojin paret. Sa t’shkon n’Amerik e sheh ni kese me pare n’tok po duhet mu ul për mi marr edhe meNohet mir e thot:
  - Se kom meNen me ja nis punen pi dites parë.

   Ora është Tue Apr 24, 2018 5:01 pm