Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Mali i Zi dhe lufta me Kinen

  Share

  Mali i Zi dhe lufta me Kinen

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 9:48 am

  Mlidhet Gjukanoviçi (kryetari i Malit t’Zi) me gjeneralat e vet edhe e shqyrtojin mnyren qysh mi pushtu Kinen edhe lyp mi kallxu ku posht Kina. Ni gjeneral e merr harten edhe ja nin tak tak tak tak ja kallxn kufijt e Kines.
  - Uha, po e madhe koka. Mir, sa banor i ka? – thot Gjukanoviçi.
  - 1 miliard.
  - Qyqy, po qysh ja bojim hallit mi varros ton ata njerz?

   Ora është Fri Mar 23, 2018 5:16 am