Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  (përkthim nga italishtja)

  Share

  (përkthim nga italishtja)

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:32 am

  (përkthim nga italishtja)  BASHKIMI I GJËRAVE NË JETË

  Burrë i mençur + grua e mençur = romantikë

  Burrë i mençur + grua jo e mençur = shtatzaní

  Burrë jo i mençur + grua e mençur = aferë

  Burrë jo i mençur + grua jo e mençur = martesë  Një grua është e shqetësuar për të ardhmen e saj deri

  sa gjen një burrë.

  Një burrë nuk është i shqetësuar për të ardhmen e tij

  deri sa gjen një grua.  Një burrë i sukseshëm është ai që fiton më tepër të

  holla nga ç´mund të i shpenzojë gruaja.

  Një grua e sukseshme është ajo që gjen një burrë të

  tillë.  Që të jetë e lumtur së bashku me një burrë, një gruaje

  i duhet të përpiqet ta kuptojë atë shumë dhe ta

  dashurojë atë pak.

  Që të jetë i lumtur së bashku me një grua, një burri i

  duhet ta dashurojë atë shumë dhe të mos të përpiqet

  aspak ta kuptojë atë.  Burrat e martuar jetojnë më gjatë se burrat beqarë, por

  burrat e martuar dëshirojnë shumë më tepër të vdesin.  Çdo burrë i martuar duhet të harrojë gabimet e tij, nuk

  është nevoja që që të dy të kujtojnë të njëjtën gjë.  Burrat zgjohen po aq të pashëm sa ç´ishin kur u futën

  në shtrat.

  Gratë në një farë mënyre përkeqsohen gjatë natës.  Një grua martohet me një burrë duke menduar që ai do

  ndryshojë, por ai nuk ndryshon.

  Një burrë martohet me një grua duke menduar që ajo nuk

  do ndryshojë, kurse ajo ndryshon.  Gruaja ka fjalën e fundit gjatë një argumentimi.

  Çdo gjë që burri mund të thotë pas kësaj bëhet fillim i

  një argumentimi tjetër.  Dy herë nuk e kupton burri gruan -

  përpara martesës dhe pas saj.  Një burrë është i gatshëm të japë 2 para për një gjë

  për të cilën ai ka nevojë.

  Një grua është e gatshme të japë 1 pare për dy gjëra

  për të cilat ajo nuk ka nevojë.  Shef i mençur + puntor i mençur = përfitim

  Shef i mençur + puntor jo i mençur = prodhim

  Shef jo i mençur + puntor i mençur = ngritje në detyrë

  Shef jo i mençur + puntor jo i mençur = punë angari

   Ora është Fri Apr 20, 2018 6:09 pm