Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Si lahet burri:

  Share

  Si lahet burri:

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:31 am

  1. Zhvishet ndërsa është akoma në shtrat dhe i hedh

  përtokë teshat.

  2. Ecën lakuriq drejt banjos, nëse sheh gruan/fejuaren

  e tij i tregon me krenari zorrën e tij duke bërë si një

  trumpetë e zhurmshme.

  3. Ndalet përpara pasqyrës për të analizuar fizikun.

  Tërheq barkun. Vështron me krenari përmasat e bilushit

  të tij, krruan koqet dhe u merr erë duarve për herë të

  fundit para se të lahet.

  4. Futet në dush pa pritur të vijë uji i nxehtë.

  5. Fërkon fytyrën me sapunin e parë që i zë dora. 6.

  Qesh si i marrë kur sheh se si shkundet nga presioni

  zorra e ujit që sapo kapi në dorë.

  7. Fërkon koqet dhe bythën, duke pasur kujdes të lërë

  ndonjë qime në sapun.

  8. Lan flokët me cilëndoqoftë shampo (shpesh

  ngatërrohet dhe përdor ilaçin për pjesët intime të

  trupit të gruas/fejuarës)

  9.Shurron në dush duke bërë si të ishte Guliveri duke

  shuar një zjarr në botën e Liliputëve.

  10. Del nga dushi. Nuk e vë re ujin që është përhapur

  gjithandej nëpër banjo.

  11. Nuk krihet.

  12. Fshihet pak.

  13. Shikon përsëri veten në pasqyrë duke bërë sikur po

  i qëllon një helikopteri me një revole.

  14. Del duke lënë të qullur të tërë dyshemenë e banjos.  15. Kthehet në dhomën e gjumit me një peshqir duarsh

  përpara. Nëse sheh gruan/fejuarën heq peshqirin dhe i

  tregon me krenari zorrën e tij duke bërë si një

  trumpetë e zhurmshme.

  16. Hedh peshqirin e lagur të duarve mbi shtrat dhe

  vishet brenda dy minutave.

   Ora është Tue Apr 24, 2018 9:01 pm