Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  DITA E PËRSOSUR 2.

  Share

  DITA E PËRSOSUR 2.

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:30 am

  15:00 Zemër

  16:00 Sjellje e 3 duzinash trëndafila të kuq dhe një

  kartoline nga një adhurues i fshehtë.

  16:15 Vënie në lëvizje të trupit në sallonin e

  hijeshisë trupore, ndjekur nga një masazh prej një

  djali me trup të madh e të fuqishëm që thotë se rrallë

  herë ka qëlluar t´i bëjë masazh dikujt me një trup kaq

  të përsosur si i asaj.

  17:30 Provim plaçkash më të zgjedhura nga qepjet më të

  kushtueshme i cili kthehet në një shfaqje mode.

  19.30 Darkim për dy veta me qirinj me kërcim dhe

  komplimente.

  22:00 Larje në vaskë me ujë të ngrohtë me bubla

  (vetëm).

   Ora është Thu Apr 26, 2018 12:42 pm