Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  DITA E PËRSOSUR

  Share

  DITA E PËRSOSUR

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:29 am

  08:15 Ta zgjojnë me një të puthur.

  08:20 Të shohë teksa peshohet se peshorja tregon dy kilo me pak se ditën e mëparshme.

  08:45 Mëngjezim i hershëm në shtrat: lëng portokalli i saposhtrydhur dhe simite. Hapje e dhuratave p.sh. zbukurime të shtrenjta të zgjedhura nga një partner që ia di mirë vlerën asaj.

  09:15 Një dush i ngrohtë me vajra me erë të mirë.

  10:00 Vënie në lëvizje të trupit në sallonin e

  hijeshisë trupore me një trajner privat të pashëm dhe

  me humor.

  10:30 Pispillosje, bërje e thonjve me manikyr dhe ti

  rregullojnë flokët.

  12:00 Mëngjez me shoqen më të ngushtë që sapo ka ardhur

  në qytet me një mori të rejash për të treguar.

  13:00 Të hasë në rrugë ish gruan apo ish të dashurën e

  partnerit dhe të shohë pa frikë se ajo ka shtuar 7Kilo.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 5:09 pm