Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  HummOri nr4.

  Share

  HummOri nr4.

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:25 am

  Burrë e grua kane bërë fjalë dhe nga inati nuk i flasin njëri tjetrit.

  Por burri, të cilin përditë e ngre gruaja në mëngjez për të ikur në punë se nuk i del gjumi lehte, i duhet ti thotë asaj që nesër ta ngre pak më herët.

  Burri mendohet si ta ulë hundën dhe të flasë i pari kur një ide i vjen në kokë. Merr një copë letër dhe shkruan:

  "E dashur, të lutem më zgjo nesër në orën 6".I kënaqur me veten e tij për zgjidhjen që bëri shkon të fle. Kur i del gjumi në mëngjez shikon që e shoqja nuk ishte në krevat. Shikon orën dhe tmerrohet kur sheh që është 9 e mëngjezit. Cohet vrik nga krevati duke menduar keq për të shoqen që nuk e kishte zgjuar. Në këto e sipër sytë i

  shkojnë tek komodina dhe sheh nje pusullë. E merr dhe lexon:

  "Çohu i dashur. Vajti ora gjashtë."

   Ora është Tue Apr 24, 2018 10:06 am