Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  HummoR. nr3

  Share

  HummoR. nr3

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:25 am

  Një nënë tiranase pyet një djalë të ri ne autobuz:

  - Si t'qujn o bir?

  - A u a? - pergjigjet djali i zënë pak në befasi.

  - Ta gzosh o bir - i thotë plaka dhe me vete thotë - lloj lloj emrash po nigjojm.

   Ora është Tue Mar 20, 2018 1:44 pm