Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  HummoR. nr1

  Share

  HummoR. nr1

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:24 am

  1.

  Një fshatar po shiste një lopë në pazar. Afrohet dikush dhe e pyet:

  - Sa e shet këtë lopën?

  - 40 mijë lekë - përgjigjet fshatari.

  - Mirë - thotë blerësi - do ta marr. Ja ku i ke lekët - dhe i ofron

  lekët fshatarit.

  - Hë? - habitet fshatari - a me gjith men do e blesh lopën ti?

  - Po - pergjigjet tjetri - më the 40 mijë lekë, ja ku i ke 40 mijë lekët.

  - Jo mor shok se nuk e shes kaq kollaj lopën unë. - thotë pak inervozuar fshatari - Pa bo icik pazar nuk e shes lopën unë jo.

   Ora është Sun Apr 22, 2018 9:56 pm