Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Humor Polak

  Share

  Humor Polak

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:23 am

  Sa Polake duhet ti japin nje makine?

  - Njembedhjete. Nje te mbaje timonin dhe dhjete ta shtyjne.  ******************************************************************  - Sa Polake duhen te bejne banjo pernjehere?

  - Dhjete. Nje te lahet dhe dhjete ta peshtyjne.  ******************************************************************  - Pse i lyejne Polaket kutiat e plehrave ne boje te verdhe?

  - Qe ti duket feminjve sikur po hane ne McDonalds.  ******************************************************************  -Pse Polaked i mbajne fshireset e kembeve brenda shtepise?

  - Qe kur te dalin te mos bejne pis rruget e New Yorkut.  ******************************************************************

  Nje gazete Perendimore shkruante.

  - Ra bomba atomike ne Varshave dhe shkaktoi $ 4.05 dem

   Ora është Tue Apr 24, 2018 8:34 pm