Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Anektode....

  Share

  Anektode....

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:22 am

  Nje millioneri American po i tregonin nje tempull te lashte.

  -Sa kushton nje godine si kjo per tu ndertuar ne New York?-pyeti

  millioneri.

  -Jo dhe aq shume,- u pergjegj nje argeolog, do te nevojiten rreth 2000

  vjet.

   Ora është Wed Mar 21, 2018 8:09 pm