Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Era e gjakut

  Share

  Era e gjakut

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:22 am

  2 partizane,Loni e Shabani po luftonin me gjermonet. E kishin keq fare se ishin vetem kunder nja 30-40 gjermoneve. Degjoheshin vetem krisma dhe plumbat vershellenin mbi kokat e 2 trimave tane.

  - O Loni....,OOO Loni.

  - He mor dreq çar do!

  -Çar ere mban gjaku or taj!

  - Ku e di un mor burr, era m*t!

  - Mooooooooos,qenkam palgos un or taj!!!!

   Ora është Wed Mar 21, 2018 8:09 pm