Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  (Vonesa )...

  Share

  (Vonesa )...

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:13 am

  Ishte njëhere një burrë që punonte ne nje kantier, mirepo cdo dite shkonte me vonese ne pune. Drejtori e shikon qe ky vjen perdite me vonese dhe vendos t'ja thote.

  - Kam marre vesh qe perdite vjen me vonese ne pune. Po erdhe edhe njehere me vonese, do te te pushoj.

  - Mire shef i thote ky,- por prape te nesermen vjen me vonese. Drejtori i del perpara edhe i thote: - Ik ne shtepi je i pushuar,

  - Po aman o shef, te lutem se kam femije, kam grua, me se do t'i ushqej?

  - S'ka c'me duhet, i thote ike.

  Pas shume lutjesh nga ai, drejtori e pranon perseri ne pune, por me nje kusht qe ti tregonte perse vonoheshe kur vinte ne pune... dhe ai nisi t'ja tregoje:

  - Po ja, i tha - krevati ku fle une me gruan eshte ngjitur me murin.

  - Po,- i thote drejtori shume mire

  - Edhe une fle nga ana e murit,

  - Po shume mire, - i thote drejtori

  - Po qe te ngrihem ne mengjes, vazhdon ai, duhet te zgjoj gruan...

  - Po ti mos e zgjo,- i thote drejtori, kapercehe!

  - Po aty vonohem une o shoku drejtor....

   Ora është Wed Mar 21, 2018 8:08 pm