Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  EMRAT.........

  Share

  EMRAT.........

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:10 am

  Një grua në Austali I kishte nëntë fëmijë

  dhe mendonte se kjo ishte e mjaftueshme.

  Kur lindi fëmiu I dhjetë ia dha emrin FUND.

  Mirëpo , pas një viti I lind edhe fëmiu I

  njëmbëdhjetë të cilin e quajti POS SCRIPTUM

   Ora është Tue Apr 24, 2018 10:16 am