Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  <___#><@$<><AMAZONZA><>$@><#___>

  Share

  <___#><@$<><AMAZONZA><>$@><#___>

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:04 am

  Nje eksplorator humb ne pyjet e pafund te Amazones. Pas tre dite bredhjesh me ne fund sheh nje njeri qe del pas nje kacubeje.
  I thote:
  - O zot, shpetova, kam tre dite i humbur dhe me ne fund gjeta nje njeri. Se imagjinon dot se sa i lumtur qe jam.
  - Ske perse te jesh fare i lumtur. Une kam 10 vjet qe kam humbur

   Ora është Fri Mar 23, 2018 5:17 am