Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  ____Kulleri____

  Share

  ____Kulleri____

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:01 am

  Vdes njëri dhe kullerat shkojnë për kryeshëndosh.

  Kulleri: “Hej njerëz, a u mërzitet për tipin bre, shumë i smut o kon a, shumë m’u ka dhimtë a”!

  Burrat tjerë në dhomë ia kthejnë:

  “Jo bre s’u kanë smutë, po kerri e ka shkelë”!

   Ora është Tue Apr 24, 2018 8:52 pm