Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  *****BORXHI*****

  Share

  *****BORXHI*****

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:01 am

  Një djalë po shëtiste me të dashuren e tij, kur papritur shikon një person të njohur dhe i thotë të dashurës:

  - E shikon atë, ka dy muaj që më ka marr borxh 10000 lekë dhe akoma nuk m’i ka kthyer.

  - As mos prit të t’i kthej, pasi mua ka një vit që më ka marr virgjërinë dhe nuk ma ka kthyer më.

   Ora është Fri Mar 23, 2018 10:26 am