Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  ***Shqipëria dhe Amerika***

  Share

  ***Shqipëria dhe Amerika***

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:01 am

  Ishin dy shqiptarë dhe bisedonin se si të pasurohet Shqipëria. Njëri tha kam një ide: t’i shpallim luftë Amerikës, ajo do të na pushtoj dhe kështu do na sjellë dollarë.

  Mirë e ke ja kthen tjetri, por pas pak e ndërron mendimin dhe thotë:

  “Jo, është rrezik se nëse ne e fitojmë luftën, atëherë çka do t’i çojmë Amerikës!

   Ora është Sat Mar 24, 2018 5:16 pm