Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  ---===Logjika===---

  Share

  ---===Logjika===---

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:00 am

  Në klasë mësuesja pyet nxënësit:

  - Në një pemë janë 5 zogj. Një gjahtar qëllon me çifte dhe vret 3 zogj.

  - Sa zogj mbeten në pemë?

  - 2 zogj mësuese, përgjigjet një nxënës.

  - Bravo e gjete!- thotë mësuesja.

  Një nxënës tjetër ngrihet dhe e kundërshton;

  - Në pemë nuk mbeti asnjë zog, mësuese, se u tremben nga zhurma.

  Mësuesja e vënë në pozitë, mendohet pak dhe i thotë: bravo, më pëlqen logjika që përdor.

  Po ky nxënës thotë:

  - Ta them edhe unë një problem mësuese?

  - Janë 3 femra duke ngrënë akullore, e para e lëpin me majën e gjuhës e dyta me gjithë gjuhen dhe e treta e fut akulloren në gojë, cila nga këto femra është e martuar?

  - Ajo që e fut gjithë akulloren në gojë, thotë mësuesja.

  - Jo mësuese, ajo që ka unazë në gisht, por gjithsesi më pëlqen logjika që ndjek.

   Ora është Mon Apr 23, 2018 7:00 pm