Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  ====Baballarët====

  Share

  ====Baballarët====

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 8:00 am

  Disa fëmijë po mburreshin se i kanë baballarët të shpejtë.

  Njëri thotë: “Babi im pasi hedh shigjetën, vrapon dhe e kap pa arritur në shenjestër.

  I dyti: Babi im gjuan me pistoletë dhe e kap plumbin pa arritur shenjestren.

  I treti: Se mos është ndonjë gjë kjo! Babi im punon në qeveri dhe megjithëse puna i mbaron në orën 16, vjen në shtëpi që në ora 13.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 7:40 pm