Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  --E kam për me hangër---

  Share

  --E kam për me hangër---

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 7:59 am

  Një ditë kishte ardhur veterinari për t’i kontrolluar pulat, dhe i thotë shitësit se pulat e tij kanë HIV – SIDA.

  Shitësi bën apel që të gjithë t’i kthenin pulat, dhe ashtu bën të gjithë. Vetëm një qytetar nuk e ktheu, dhe i shkoi shitësi në shtëpi:

  “Pse vetëm ti nuk e ktheve pulen?”

  Qytetari u përgjigj:

  “Nuk e kam blerë pulen për t’u martuar me të, po për me hëngër”.

   Ora është Thu Mar 22, 2018 9:05 pm