Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  ===Hajnat===

  Share

  ===Hajnat===

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 7:58 am

  Hyjnë hajnat të plaçkitin në shtëpinë e Hasës dhe Hysës.

  “Thirre shpejt policinë”, i thotë Hasa Hysës.

  Ai i sjell dy numra, por policia nuk vjen dhe hajnat vjedhin dhe shkojnë .

  Hasa nervozohet:

  “O Hysë, a e solle numrin 92?”.

  “Jo, unë e solla numrin 29, thash ndoshta policia iu del hajnave prapa shpine.

   Ora është Fri Mar 23, 2018 10:33 am