Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  ==Daltonisti==

  Share

  ==Daltonisti==

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 7:58 am

  -Një polic ndalon një automobil dhe i thotë shoferit:

  - Zotëri keni kaluar në dritën e kuqe!

  - Po zotëri, por unë jam daltonist!

  - Nuk ka lidhje, këtu i dënojmë edhe të huajt! -i thotë polici

   Ora është Tue Apr 24, 2018 10:28 am