Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Shqiptari Serbi Dhe bullgari

  Share

  Shqiptari Serbi Dhe bullgari

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 7:55 am

  jan hyp ni banes te madhe e dh e kan than hajde kush po kcen e nuk po mytet ka kcy serrbi u rame kry e dhe u myt ka ksy bugari e dhe aj u ra me kam po u myt kur ka kcy shiptari u ra me shpin e dhe u myt taksirat e ka pas

   Ora është Fri Mar 23, 2018 10:21 am