Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Amerikani,Gjermani dhe Shqiptari

  Share

  Amerikani,Gjermani dhe Shqiptari

  Mesazh nga Leonardzz. prej Fri May 15, 2009 7:50 am

  Na ishin nje hete Amerikani,Gjermani dhe Shqiptari.Ata kishin hyp ne nje ajroplan.Ne ato momente Amerikani po luante me kompjuter pas pak e kap kompjuterin pe dritates e hedh jash.Gjermani me Shqpitari i thon ce e hodhe be?Amerikani thot:ka sa te duesh ne AMERIK.
  Pas pak Gjermani po luante me lodra luan sa luan i kap lodrat pi dritares i hedh jash.Amerikani me Shqiptarin i thon:ce i hodhe be?Gjermani thot:po ka sa te duash ne GJERMANI.
  Pas Gjermanit vin Shqiptari ai e kap ni macedon pi dritares e hedh jash.Amerikani me Gjermanin i thon :ce e hodhe be ? Shqiptari thot:po ka sa duesh ne MAQEDONI . haha

   Ora është Tue Apr 24, 2018 5:06 pm