Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Shqiptari dhe kinezi .

  Share

  Shqiptari dhe kinezi .

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 7:11 am

  Ishin kon shqiptari dhe kinezi ne nje restorant tu honger "kokrra te ullirit me asi shtaga te kinezëve.Kinezi han plot a shqiptari sun e kap kurqysh kokrren me ato shtagat.Mas pak kohe kinezi nervozohet edhe ja kap shtagat shqiptarit edhe e kap me te paren kokrren edhe i thot:
  -Qishtu duhet me kap
  Po - thot shqiptari - e kape masi ta trullava une. ghehgeghegh

   Ora është Fri Mar 23, 2018 10:47 am