Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Si me ja rrit zerin e Samsung E250

  Share

  Si me ja rrit zerin e Samsung E250

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 5:54 am

  1.Se pari e shkruajme *#0206*8378# --> (qiky 8378 ne telefon jepet si ---- pasi është kod, dmth pas * telefoni paraqet vetem (vija) ---- si password)

  2.Pastaj na hapet TEST MODE,,,,, shkojme te opcioni i 2t (H/W test), pasi te hapim kta ,shkojme te opcioni i 3t Audio Settings, pastaj te opcioni i 13t IIS Normal2.

  3.Kur te hyme te IIS Normal2,, na hapet një dritare ku jan 3 mundesi. Ear gain, HFR gain dhe ne fund është Rx vol.

  4.Hym ne qata Rx Vol. edhe i shohim 14 levelet e zerit. Shkojme te e fundit, pra te level 14 edhe e shofim një shifer 1850. Pra ky është limiti i cili eshe i parapare fabrikisht, e nderrojme dhe ja vejme një shifer tjeter sa do, por jo shum.. Preferohet deri ka 2850-3000 , por une ja kam len 6000
  FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=" .

  Provone ju qe keni samsung dhe e shihni qe i 3fishohet zeri . E testuar, 100% funksionon.  me formatizi samsung codi :*2767*3855#

  100%

  Tuto. by Power|Hack

   Ora është Thu Mar 22, 2018 2:03 am