Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Mi i pazakonshem nga microsoft

  Share

  Mi i pazakonshem nga microsoft

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 5:51 am

  Mi i pazakonshëm nga Microsoft

  Microsoft ka paraqitur një mi kompjuteri në formë harku me emrin Arc Mouse. Nuk duket fort keq, edhe pse nuk jemi të sigurt se sjell me vete ndonjë përparësi ndaj formës klasike të miut.Dimensionet e miut janë 58.8 mm x 112.78 mm, derisa ai mund të paketohet, që e bën shumë të lehtë për tu bartur nëse e përdorni laptop. Pos kësaj përparësi tjetër është se miu është wireless (pa tela), derisa pranuesi USB wireless është aq i vogël sa që mezi vërehet.

  Arc Mouse vjen në ngjyrë të zezë dhe të kuqe, përderisa ai do të gjendet në shitje në fund të muajit shtator me çmim prej 59.95 dollarë.

  www.microsoft.com
  53 Lexime

   Ora është Sat Feb 24, 2018 9:12 am