Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Filmi Pornografik i Obamas

  Share

  Filmi Pornografik i Obamas

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 5:50 am

  Ju lutemm qe kitt film Pornografikk mos ta merni

  Krijuesit e viruseve kompjuterike shpesh shfrytëzojnë ngjarjet aktuale për të shpërndarë plehrat e tyre nëpër internet, prandaj nuk është për tu çuditur aspak që një prej viruseve më të ri fshihet nën emrin e një materiali ‘demek’ pornografik të kandidatin presidencial Barack Obama.Nëse rastësisht gjatë ditëve të fundit e keni pranuar ndonjë porosi në kutinë tuaj postare e cila përmban një lidhje interneti në gjoja filmin pornografik të kandidatin presidencial Obama, duhet t’ua tërheqim vërejtjen.

  Në vend të Obamas, me prekjen e lidhjes së internetit do të përzieni gjërat në kompjuterin tuaj sepse, nëse nuk përdorni mbrojtjen e duhur, do ta infektoni atë me një trojan të quajtur Mal/Hupid-D. Virusi i njëjtë do të futet në kompjuterin tuaj dhe do të mbledh të dhënat tuaja personale dhe fjalëkalimet e ruajtura si dhe informacione të ngjashme.

  Për tërë këto që u përmenden tërheqin vëmendjen nga tabori i Sophos dhe theksojnë se porosia kontestuese është paraqitur me titullin 'Obama sex video!!!' dhe se gjoja vjen nga adresa infonews@obama.com.

   Ora është Thu Apr 19, 2018 11:26 am