Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Hack Yahoo ! 99 % Funksional

  Share

  Hack Yahoo ! 99 % Funksional

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 5:33 am

  --------------------------------------------------------------------------------

  Hacking Geocities Nj'e ndër metodat më të sukseshme është "Social Engineering" metoda, pra të paraqiteni si Yahoo! administrator. E si? Thjesht krijoni akaunt në Yahoo! me mertim p.sh.: free_domain@yahoo.com (free_domain@yahoo.com) dhe dërgoja pales permes ketij akonti një "tregim të trilluar" gjaja se ka fituar një free domain të tipit www.emri (http://www.emri/) i juaj.com apo net, org, vetëm që duhet të i dërgoj shenimet e caktuara në free_domain@yahoo.com (free_domain@yahoo.com) , e në shenime duhet të shenohet passwordi për mail.... Ky shembull ka sukses në 99% të rasteve... ku shemullin e marjes së paswordit në këtë mënyrë po e përshkruaj më posht.. vetëm duhet të ceku se akounti " free_domain@yahoo.com (free_domain@yahoo.com)" është i nxanun dhe smund ta regjistroni (a thue se kush e ka regjistrue me qen ta dij ? ).

  -------------------------------------------------------------------

  Hi Yahoo user! There are some exciting things happening at Yahoo!

  This email covers the following topics:

  -FREE Domain

  -How to apply Our Yahoo team is happy to inform You that Yahoo! started rewarding their users by giving them FREE DOMAIN. You can buy domain for 30$, but we are giving it to You for FREE!!! Each month, thousand (1000) Yahoo! users will get FREE DOMAINS!!! You are the happy winner, and now You can choose from .com .net or .org domain. So now You can choose domain that You wish, for example: http://www.your_name.com (http://www.your_name.com/)http://www.your_name.ne t (http://www.your_name.net/)http://www.your_name.or g (http://www.your_name.org/) Applying for your FREE DOMAIN is very simple, just send this information to the following email:

  Send to: free_domain@yahoo.com (free_domain@yahoo.com) :

  Your Full Name:

  Address 1:

  Address 2:

  City:

  State/Province:

  Zip/Postal Code:

  Country:

  Yahoo! login:

  Yahoo! password:

  ----------------------------------

  All information will be used for authentic and registration reason! You have period of 5 days to send this information, or You will lose you FREE DOMAIN registration right.

  Thank You The Yahoo! team

   Ora është Thu Apr 19, 2018 11:29 am