Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  mi hi tjeter kunja ne pc

  Share

  mi hi tjeter kunja ne pc

  Mesazh nga Caveman prej Fri May 15, 2009 5:00 am

  **kur je tu shkrujt siper lexon
  **Actions**dhe posht asaj lexon
  **Request Remote Assistance**klikon aty


  Kur ta klikojsh Request Remote Assistance atii personi ja qet me bo accept edhe nese e pranon ti ja kqyr pc pa problem per ma shum kqyrne video teutorialin ne youtube veq shkon ne youtube e shenon REquest Remote AssistancE.

   Ora është Sat Feb 24, 2018 9:21 am