Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Vizzattimi..

  Share
  avatar
  KosovaPower
  Super Moderator
  Super Moderator

  Vizzattimi..

  Mesazh nga KosovaPower prej Thu May 14, 2009 1:32 pm

  Vizatimi
  Hyn mësuesi në klasë dhe e sheh një organ gjenital mashkullor të vizatuar keq. Kthehet kah nxënësit dhe u thotë:
  - Hajde të gjithë tani mbyllni sytë!
  Fëmijët e dëgjojnë.
  - A i ka mbyllur sytë edhe ai që e ka vizatuar këtë?
  - Po mësues, përgjigjet Fatmiri.

   Ora është Tue Apr 24, 2018 5:07 pm