Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Gabimi i Mesueses

  Share

  Gabimi i Mesueses

  Mesazh nga dannchee prej Thu May 14, 2009 1:26 pm

  Babi, - i tha nxënësi i klasës së parë fillore, babait të tij, - mësuesja jonë nuk e di fare matematikën. Ajo, dje bëri një gabim shumë të madh dhe të gjithë nxënësit filluan të qeshin.
  -Çfarë gabimi bëri mësuesja?
  -Ajo dje na tha se numri katër përbëhet nga dy edhe dy, kurse sot: nga tre edhe një

   Ora është Tue Apr 24, 2018 8:47 pm