Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Burri dhe zoti

  Share

  Burri dhe zoti

  Mesazh nga dannchee prej Thu May 14, 2009 1:24 pm

  Vajti njeri tek zoti dhe po e pyeste per gruan.
  -Pse e ke bere kaq te dashur gruan, i thote burri.
  - Qe ju ta doni ate, i pergjigjet zoti
  -Pse e keni bere kaq te bukur gruan, pyet burri.
  -Qe ju ta doni ate, vazhdon zoti.
  -Pse ju e keni bere kaq budallaqe gruan, i thote burri.
  -Qe ajo t'ju doje juve, i kthehet zoti.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 5:33 pm