Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Giggs: Ferguson instrument i çdo suksesi

  Share

  Giggs: Ferguson instrument i çdo suksesi

  Mesazh nga Leonardzz. prej Tue May 12, 2009 7:48 am  Ryan Giggs ia dedikon të gjithë karrierën e tij të shkëlqyeshme menaxherit të Manchester United, Sir Alex Ferguson.

  “Nëse shikoj prapa nuk do ta ndryshoja karrierën time për asgjë dhe bosi ka qenë instrument i gjithçka që unë kam arritur. Ka qenë e rëndësishme për menaxherin të kontrollojë karrierën time kur unë isha 17 vjeçar, dhe ai e ka bërë këtë”, thotë Giggs.

  “Ai më njeh më mirë se çdokush tjetër, madje edhe se gruaja ime! Ai më njeh nga mosha kur isha 13 vjeçar dhe ai erdhi në shtëpinë time për të nënshkruar me mua”, ka komentuar më tej anglezi.

   Ora është Sat Mar 24, 2018 9:35 pm