Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Nxensit dhe mesusja

  Share

  Nxensit dhe mesusja

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Sun May 10, 2009 7:35 am

  Nxensit dhe mesusja

  Ne klase mesuesja pyet nxenesit :
  -Ne nje peme jane 5 zogj.Nje gjahtar qellon me çifte dhe vret 3 zogj.Sa zogj mbeten ne peme?
  -2 zogj mesuese ,pergjigjet nje nxenes
  -Bravo e gjete thote mesuesja
  Nje nxenes tjeter ngrihet dhe e kundershton :
  -Ne peme nuk mbeti asnje zog mesuese se u tremben nga zhurma Mesuesja e vene ne pozite mendohet pak dhe i thote: bravo me pelqen llogjika qe perdor.
  Po ky nxenes thote:
  -Ta them edhe une nje probleme mesuese?
  -Thuaje ia kthen mesuesja
  -Jane 3 femra duke ngrene akullore,e para e lepin me majen e gjuhes e dyta me gjithe gjuhen dhe e treta e fut akullore ne goje, cila nga keto te treja eshte e martuar?
  -Ajo qe e fut te gjithe akulloren ne goje -thote mesuesja
  Jo mesuese, ajo qe ka unaze te gishti, por gjithsesi me pelqen llogjika qe ndjek......

   Ora është Tue Apr 24, 2018 8:54 pm