Hacked By L0wHacker

Hacked By L0wHacker
Hacked By L0wHacker

Hacked by L0wHacker


  Gjermania.....

  Share

  Gjermania.....

  Mesazh nga drilchoo.hack prej Sun May 10, 2009 7:34 am

  njeni ka shku ne Gjermani dhe e ka lën Gruen vet ne vendlindje... kur ktheht pas 7 vjet i ka lindur nje djal ky buri befasohet.. nje dit prej diteve djali zgjohet prej gjumit dhe thot
  mami mami e kam pa dajen ender dot vdese... daja vdes vertet
  diten e 2. djali thot mami mami e kam gjyshin ender kishte vdek gjyshi vdes
  diten 3 djali zgjohet dhe thot mami mami e kam pa babin ender kishte vdek.. dhe ky buri 2-3 dit nuk flen si duhet prej friges mos vdese
  kur marin vesht se KOJSHIJA KA VDEK (dmth: kojshija eshte baba i djalit)

   Ora është Thu Mar 22, 2018 9:24 pm